ΑΕΚ

Με κρυφό το μπλοκάκι ο Πογέτ

Με κρυφό το μπλοκάκι ο Πογέτ
INTIME SPORTS

Κλειστά κρατάει όλα τα χαρτιά ο Γκουστάβο Πογέτ για τις επιλογές του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Εκείνο που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν συνηθίσει, ηταν δυο μέρες πριν από τα ματς πρωταθλήματος να έχουν μάθει τις επιλογές για την αποστολή, καθώς είχε ανακοινωθεί, αλλά και είχαν εικόνα για το σχήμα, καθώς ειχε γίνει ήδη μια δοκιμή ενδεκάδας. Τώρα ο Γκουστάβο Πογέτ αυτά τα αλλάζει.

Την επιλογή της αποστολής για το ματς της Κυριακής (29/11) με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα την κάνει στην αυριανή (28/11) τελευταία προπόνηση. Όπως είχε κάνει και πριν από το ντέρμπι αλλά και πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Επίσης ο Πογέτ ούτε στη σημερινή (27/11) προπόνηση φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του κυριακατικου ματς. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες του να παίξουν ποδοβόλεϊ και να κάνουν παιχνιδια με την μπάλα.

Πολύ χαλαρά και όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις με πολύ γέλιο από τους ποδοσφαιριστές αλλά και έντονο ανταγωνισμό. Δοκιμή ενδεκάδα ο Πογέτ δεν έκανε ουτε και σήμερα. Αλλά έχει και την αυριανή τελευταία προπόνηση.

Πάντως έτσι κι αλλιώς ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν είχε κάνει δοκιμές σχήματος ούτε και την προηγούμενη εβδομάδα πριν το ματς με Πανθρακικό, με εξαιρεση το φιλικό με την κ20.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ