ΑΕΚ

Με Κορδέρο και εκπλήξεις

Με Κορδέρο και εκπλήξεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε κανονικά τον Μιγκέλ Κορδέρο στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά έκανε και επιλογές-έκπληξη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ήταν δεδομένο πως ο Γκουστάβο Πογέτ θα επεδίωκε να βάλει στην ΑΕΚ "φρέσκα" πόδια για τον αυριανό (3/3) πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Όμως η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε πως θα επέλεγε τόσο πολύ "φρέσκα" πόδια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, με βάση τους παίκτες που πήρε στην αποστολή, αποφάσισε να έχει ως εναλλακτική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή, έναν εκ των Γαλανόπουλο ή Βλαχομήτρο. Τους δυο πιτσιρικάδες δηλαδή από την Κ20. Γι' αυτό και άφησε εκτός αποστολής τον Μπουονανότε, τον Πλατέλλα και τον Τζανετόπουλο.

Κατά τα άλλα, ο Μιγκέλ Κορδέρο βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Πογέτ, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη ή τον Μπαρόχα. Γι αυτό και πήρε συνολικά τρεις τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Πογέτ: "Να είστε όλοι ετοιμοι"

Το αγωνιστικό πλάνο για τον αυριανό (3/3) ημιτελικό με τον Ατρόμητο, ο Γκουστάβο Πογέτ ούτε προλάβαινε, ούτε ενδεχομένως ήθελε να το δοκιμάσει στις προπονήσεις στα Σπάτα. Ακόμα και στο δίτερμα που έκανε στην σημερινή (2/3) τελευταία προπόνηση, ήταν άκρως μπερδεμένο.

Ωστόσο το μήνυμα που έστειλε ο Ουρουγουανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, ήταν ξεκάθαρο. Ζήτησε απ' όλους, ακόμα και όσους νιώθουν κούραση, να είναι έτοιμοι, καθώς όλοι θα χρειαστούν.

"Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, διότι όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση", ήταν οι προτροπές του Πογέτ στους παίκτες της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ