ΑΕΚ

Με Γιαννιώτα και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Τσιγκρίνσκι αλλά και τον Γιαννιώτα, θα ταξιδέψει αύριο (7/9) η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με τα Τρίκαλα. Παίρνουν χρόνο και οι Μοράν - Αϊντάρεβιτς.

Μπορεί το αυθημερόν ταξίδι στα Τρίκαλα να είναι ελαφρώς κουραστικό για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όμως το αυριανό (7/9 – 20.00) φιλικό με την τοπική ομάδα, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να "τεστάρει" την αγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών.

Όπως για παράδειγμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που μπαίνει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα μέσα του Ιούλη και αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ή όπως του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ακόμα και στον Έρικ Μοράν θα δώσει χρόνο συμμετοχής ο Ουζουνίδης, από την στιγμή που σκοπεύει να τον ενεργοποιήσει και πάλι. Μέχρι και τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς παίρνει ο τεχνικό της ΑΕΚ μαζί του στα Τρίκαλα. Και προφανώς θα δώσει και σ’ αυτόν αγωνιστικά λεπτά, για πρώτη φορά μετά τα φιλικά στο Κίελτσε.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει αύριο (7/9) στα Τρίκαλα για το φιλικό:Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Μοράν, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιαννιώτας, Γιακουμάκης, Πόνσε.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ