ΑΕΚ

Με απουσίες και Μανωλά η αποστολή της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με πολλά προβλήματα απουσιών, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (18/3) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Από την μια τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, από την άλλη οι κάρτες, έβαλαν πολλά προβλήματα στον Μανόλο Χιμένεθ, για την αποστολή του αυριανού (18/3) παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ειδικά στην άμυνα, οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Μιχάλης Μπακάκης παραμένουν εκτός μάχης λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ ο Ογκνιέν Βράνιες θα εκτίσει στο ματς με τον Ατρόμητο, την μια αγωνιστική από τις κάρτες που συμπλήρωσε. Γι αυτό και ο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να επιστρατεύσει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Κωνσταντίνο Μανωλά.

Βεβαίως προβλήματα υπάρχουν και στην επίθεση καθώς ο Πατίτο Ροντρίγκες και ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησαν και σήμερα (16/3) ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Και φυσικά αμφότεροι είναι επίσης εκτός αποστολής για το Περιστέρι.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Αραούχο, Μπακασέτας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ