ΑΕΚ

Με αλλαγές για να τριτώσει το... διπλό η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ψάχνει σήμερα (20/1, 19.30) το τρίτο συνεχόμενο "διπλό" στο πρωτάθλημα και ο Χιμένεθ σκέφτεται αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Όταν πέρυσι τέτοια εποχή ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεφε στον κιτρινόμαυρο πάγκο, η ΑΕΚ είχε να κάνει εκτός έδρας νίκη, περισσότερους από τρεις μήνες.

Τώρα, με τον Ισπανό τεχνικό να κλείνει χρόνο στην ομάδα, η Ένωση μετρά δυο συνεχόμενα «διπλά» στο πρωτάθλημα (και δυο ακόμα στο κύπελλο). Και σήμερα (20/1, 19.30) στη Λάρισα, η ΑΕΚ θέλει να τριτώσει τα… διπλά της. Άλλωστε εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, κάθε παιχνίδι για την Ένωση είναι ένας τελικός.

Ωστόσο, εκτός από «τελικός», κάθε ματς πλέον είναι και ένας "σταθμός" στον αγωνιστικό "Γολγοθά" συνεχόμενων παιχνιδιών που έχει μπροστά της η ΑΕΚ.

Ως εκ τούτου ο Χιμένεθ θα πρέπει να κάνει και ανάλογη διαχείριση του υλικού. Πάνω σ’ αυτή την λογική έμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε καν στην Λάρισα ο Σιμόες, που δεν είναι 100% έτοιμος. Και γι αυτό και ο Χιμένεθ σκέφτεται αλλαγές στο σημερινό ματς.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να βγάλει ξανά από το συρτάρι το 4-4-1-1. Και να προσαρμοστεί και στο σχήμα του αντιπάλου. Ο εξασθενημένος από την ίωση Τσιγκρίνσκι θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο, για να πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας ο Βράνιες με τον Λαμπρόπουλο.

Ο Γαλανόπουλος επιστρέφει στη μεσαία γραμμή για να γίνει ξανά δίδυμο με τον Κονέ στα αμυντικά χαφ, ενώ στο βασικό σχήμα παίρνουν ξανά θέση και ο Χριστοδουλόπουλος με τον Μπακασέτα, για να πάρουν ρόλους ανάλογους μ’ εκείνους που είχαν στη νίκη μέσα στο Αγρίνιο στις αρχές του μήνα.

Ακόμα και ο Μπάρκας διεκδικεί θέση κάτω από τα δοκάρια, αν ο Χιμένεθ αποφασίσει για το σημερινό σχήμα και με το πρώτο ματς κυπέλλου στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη (24/1).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ