ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μαζί σας, πρωταθλητές"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και θα τους "ξεπροβοδίσουν" για Θεσσαλονίκη ενόψει ΠΑΟΚ. (PIC)

Πριν από το περυσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο εν πολλοίς θα έκρινε τον τίτλο, οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο και συνόδευσαν την αποστολή μέχρι και το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος.

Τώρα το κυριακάτικο (23/9) ματς δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Όμως οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά από κάλεσμα τηςOriginal, βρέθηκαν και πάλι κοντά στην ομάδα για ψυχολογικό «ντοπάρισμα» πριν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Αυτή την φορά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και μια αντιπροσωπεία μίλησε στους ποδοσφαιριστές

«Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσείς κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσείς είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο. Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς».

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σκοπεύουν και πάλι να συνοδεύσουν την αποστολή μέχρι και το Ελ Βενιζέλος, προκειμένου να την ξεπροβοδίσουν για την Θεσσαλονίκη.

"Μαζί σας, πρωταθλητές"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ