ΑΕΚ

"Μάχιμος" ξανά ο Τσιγκρίνσκι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI

Ο Ουκρανός στόπερ βγάζει τον νάρθηκα, βάζει το ειδικό προστατευτικό και έχει πιθανότητες επιστροφής ακόμα και στο ματς της Κυριακής(29/10) με τον Πανιώνιο.

Λύνονται ένα προς ένα τα προβλήματα του Μανόλο Χιμένεθ στο κέντρο της άμυνας και μαζί και τα… χέρια του ως προς τις επιλογές. Μετά από περίπου δυο μήνες, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ενδεχομένως ακόμα και από το ματς της προσεχούς Κυριακής (29/10) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Όμως τώρα είναι έτοιμος να βγάλει και τον νάρθηκα από το χέρι του και να τοποθετήσει το ειδικό προστατευτικό, που θα του επιτρέπει να μπει κανονικά στο γήπεδο και να παίξει σε ματς.

Άλλωστε το φορούσε και πέρυσι, όταν γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά την πρώτη επέμβαση. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είτε ακόμα και στη σημερινή (22/10) προπόνηση, είτε σ’ αυτή της Τρίτης (24/10), ο Τσιγκρίνσκι πλέον δεν θα έχει τον νάρθηκα και θα μπορεί να δουλέψει σε φουλ πρόγραμμα.

Επομένως αν είναι στο 100% και από πλευράς ρυθμού, τότε ο Χιμένεθ θα τον υπολογίζει ακόμα και για το ματς με τον Πανιώνιο. Σίγουρα όμως, θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ στις 2 Νοέμβρη.

Εξάλλου ο Τσιγκρίνσκι "πίεζε" ήδη από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, να βγάλει τον νάρθηκα, καθώς αισθανόταν πως ήταν καλά και ήθελε να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ