ΑΕΚ

"Μάχη" της γραμμής κρούσης στην ΑΕΚ

"Μάχη" της γραμμής κρούσης στην ΑΕΚ

Άμεσα θέλει να κλείσει η ΑΕΚ μεταγραφές για την επίθεση και θα επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικές περιπτώσεις. Δείτε τα δεδομένα για τη μάχη των Ματσίς, Κόρδοβα, Ρόδρι και Ρομέρο.

Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ένας και δεδομένος. Στις 29 Ιουνίου που η ΑΕΚ αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε, να μπουν στο αεροπλάνο και δυο μεταγραφές για την γραμμή κρούσης. Γι αυτό άλλωστε και έχει μπει στην τελική ευθεία των κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση.

Όμως εκείνο που φαίνεται τουλάχιστον αυτή την στιγμή, είναι πως η ΑΕΚ "κτυπά" σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Άλλωστε αυτό φανερώνει και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει φτάσει στην Αθήνα, ο Χάιμε Ρομέρο, παρότι με τον Ισπανό εξτρέμ υπάρχει μια πρώτη συμφωνία. Χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κλείσει η μεταγραφή, είναι ηλίου φαεινότερο πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

"Μάχη" της γραμμής κρούσης στην ΑΕΚ

Εξάλλου στην Ένωση δεν φαίνεται ακόμα να έχουν εγκαταλείψει την εξαιρετική, αλλά μπερδεμένη περίπτωση του Ντάρβιν Ματσίς. Ο 24χρονος Βενεζουελάνος, όπως έχει διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, αρέσει πολύ στον Χιμένεθ. Όμως υπάρχει ζήτημα με το διαβατήριο του, όπως και με το γεγονός πως η Γρανάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον κρατήσει ή θα τον παραχωρήσει ξανά δανεικό.

Venezuela's Darwin Machis, center, fights for the ball with Chile's Pedro Hernandez, left, and Mauricio Isla, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Esteban Felix)
Venezuela's Darwin Machis, center, fights for the ball with Chile's Pedro Hernandez, left, and Mauricio Isla, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Esteban Felix) AP

Πάντωςη ΑΕΚ κοιτάζει και μια ακόμα περίπτωση Βενεζουελάνου για τα άκρα της επίθεσης. Στην Ένωση έχει «γυαλίσει» και ο Σέρχιο Κόρδοβα. Ο 20χρονος έλαμψε στο πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλοU20 και μάλιστα έφτασε μέχρι και τον τελικό με την εθνική του ομάδα, όπου έχασε από την Αγγλία. Βεβαίως δεν έχει τραβήξει μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και συλλόγων τόσο από την Γερμανία, όσο και από την Ισπανία. Κάτι που καθιστά την υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο στην ΑΕΚ ψάχνονται και επιχειρούν να κινηθούν γρήγορα, ώστε να προλάβουν τους υπόλοιπους "μνηστήρες".

Striker Sergio Cordoba, left, of Venezuela's Caracas fights for the ball with midfielder William Candia of Paraguay's Cerro Porteno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Asuncion, Paraguay, Thursday, March 2, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz)
Striker Sergio Cordoba, left, of Venezuela's Caracas fights for the ball with midfielder William Candia of Paraguay's Cerro Porteno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Asuncion, Paraguay, Thursday, March 2, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz) AP

Και κάπου ανάμεσα, εμφανίζεται και το όνομα του Ρόδρι. Ο Ισπανός αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Και κυρίως είναι ένας παίκτης τον οποίο ξέρει καλά ο Χιμένεθ. Ενώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, "μπορεί να είναι στον δρόμο για την ΑΕΚ". Και προφανώς βρίσκεται και ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, εντός της κιτρινόμαυρης λίστας. Το ερώτημα είναι πόσο ψηλά.

"Μάχη" της γραμμής κρούσης στην ΑΕΚ

Το δεδομένο είναι, πως η ΑΕΚ τις κινήσεις της για την επίθεση, δεν πρόκειται να τις καθυστερήσει. Εξάλλου υπήρχαν κιτρινόμαυρες "πηγές", που επέμεναν πως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει μεταγραφή. Ενώ μια ακόμα θα γίνει στο ξεκίνημα της προσεχούς εβδομάδας.

Photo credits: AP Images, osasuna twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ