ΑΕΚ

"Μάχη" σε πολλά μέτωπα για το γήπεδο

"Μάχη" σε πολλά μέτωπα για το γήπεδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός από το… μέτωπο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ έχει να παλέψει και μια προσφυγή για το παραχωρητήριο από την ερασιτεχνική στην «Δικέφαλος 1924» για το γήπεδο.

Πολυμέτωπη είναι η «μάχη» που χρειάζεται να δώσει η ΑΕΚ, προκειμένου να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια για να ξεκινήσει τις εργασίες για το έργο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τη μια μεριά προσπαθεί να βρει τη νομική φόρμουλα για να μπορέσει να διαχειριστεί την στάση του Δήμου ως προς την υψομετρική μελέτη. Και από την άλλη μεριά έχει και δικαστική διαμάχη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την προσφυγή που έχουν κάνει δυο «φίλοι» της ομάδας, εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής που ενέκρινε το παραχωρητήριο του νέου γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924» που έχει αναλάβει το έργο. Σήμερα (2/3) ήταν η εκδίκαση, με το δικαστήριο να ζητά στις 7 Μαρτίου επιπρόσθετες καταθέσεις. Ενώ η απόφαση θα βγει σε ορίζοντα έξι μηνών.

Αφενός όλη αυτή η διαδικασία δεν επηρεάζει, ούτε πολύ περισσότερο μπλοκάρει, την προσπάθεια έκδοσης οικοδομικής άδειας. Ενώ στην ΑΕΚ θεωρούν πως είναι τόσο αίολα τα επιχειρήματα της προσφυγής και τόσο ισχυρά τα αντίστοιχα της δικής της πλευράς, που δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την απόφαση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ