ΑΕΚ

Μαχαίρας: "Πρέπει να συσπειρωθούμε"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, τους στόχους της ΑΕΚ στη σεζόν, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, τους στόχους της ΑΕΚ στη σεζόν, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA για τον τελικό του Κυπέλλου είπε: "Δεν βρεθήκαμε στο επιθυμητό επίπεδο στον τελικό, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό ηττηθήκαμε. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα μετά τον χαμένο τελικό. Πρέπει να συσπειρωθούμε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε οπωσδήποτε με τους τρεις βαθμούς".

Σε ερώτηση για τους στόχους της σεζόν δήλωσε: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πάμε όσο πιο μακριά στο Κύπελλο και να περάσουμε αρχικά την Σεντ Γκάλεν και να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας".

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό επεσήμανε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα του. Έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, είναι καλύτερη ομάδα επιθετικά από πέρυσι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ