ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματιάσεβιτς για διαζύγιο με ΑΕΚ: "Δεν είχαμε το ίδιο όραμα"

Ματιάσεβιτς για διαζύγιο με ΑΕΚ: "Δεν είχαμε το ίδιο όραμα"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το διαζύγιο με την ΑΕΚ, έκανε στη Σερβία ο Ματιάσεβιτς και τόνισε πως οι δυο πλευρές δεν είχαν το ίδιο όραμα.

Εδώ και πολύ καιρό ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς έχει... μετακομίσει στην Σερβία, αφού είχε δρομολογηθεί το διαζύγιο με την ΑΕΚ. Σήμερα (22/11) που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο με την Ένωση, ο πρώην πλέον, αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, μίλησε για την αποχώρηση του στο "sportske.net". Ο Ματιάσεβιτς έκανε λόγο για διαφορά οράματος με την ΑΕΚ και για βελούδινο διαζύγιο.

"Το συμβόλαιο που είχαμε με την ΑΕΚ, λήγει σε περίπου ένα μήνα και δε θα ανανεωθεί. Δεν είχαμε το ίδιο… όραμα αλλά δεν υπήρχαν διαφωνίες, τσακωμοί. Παραμένουν οι εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ, απλά δε θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας".

Για το αν υπήρξαν διαφωνίες για τα μεταγραφικά, ο Ματιάσεβιτς τόνισε: "Δε θα το σχολιάσω αυτό. Συμφωνώ με όλα όσα έπραξε ο πρόεδρος και με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Κάναμε ότι κάναμε. Δεν είναι θέμα χρημάτων".

Όσο για το αν ήταν αναμενόμενο αυτό το διαζύγιο. "Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ήρθε… φυσιολογικά. Δε θέλω απλά να κάθομαι δύο χρόνια απλά και μόνο για τα χρήματα. Η συνεργασία ολοκληρώνεται και δε θα ανανεωθεί. Είμαι στο Βελιγράδι, περιμένω κάτι, μια προσφορά που ελπίζω πως θα έρθει. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όλα αυτά με την ΑΕΚ είναι κάτι που συνέβη πρόσφατα και υπάρχει χρόνος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ