ΑΕΚ

Μαθηματικά πρώτη η ΑΕΚ στο Νότιο Όμιλο!

Μαθηματικά πρώτη η ΑΕΚ στο Νότιο Όμιλο!
ΑΕΚ πανηγυρική Αραβίδης Ντούνης INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο της Football League που της δίνει αυτόματα και το bonus των τριών βαθμών στα play-offs, καθώς υπερτερεί ακόμη και σε ισοβαθμία με την Παναχαϊκή.

Μπορεί το μυαλό του Τραϊανού Δέλλα και των ποδοσφαιριστών της Ένωσης να βρίσκεται δικαιολογημένα στη ρεβάνς της Τετάρτης, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο "Δικέφαλος" γνωρίζει από τώρα ότι έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Η ήττα της Παναχαϊκής από την Καλλιθέα έχει ανοίξει τη "ψαλίδα" της διαφοράς, στους 12 βαθμούς, ενώ μένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές.

Στη μία εξ' αυτών, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και επομένως έχει τρεις βαθμούς, δεδομένους.

Ακόμη και στην ακραία και απίθανη περίπτωση η ΑΕΚ να υποστεί τέσσερις ήττες και η Παναχαϊκή να κάνει πέντε νίκες, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην κορυφή του ομίλου, ωστόσο και πάλι η Ένωση θα έχει το προβάδισμα καθώς έχει νικήσει δύο φορές την ομάδας της Πάτρας.

Έτσι, η ΑΕΚ αποκτά αμέσως το bonus τον τριών βαθμών που δίνεται στον πρώτο της κατάταξης κάθε ομίλου, ενώ απομένει να περιμένει και τη διαφορά που θα έχει από τον τρίτο, κατά πάσα πιθανότητα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο Βόρειο όμιλο, αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ο Ηρακλής και τον ακολουθούν η Λαμία στη δεύτερη θέση, και ο Ολυμπιακός Βόλου στην τρίτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ