Μαθήματα πρέσινγκ από Χιμένεθ

Μετά τους αμυντικούς και μεσοαμυντικούς, την Κυριακή (2/7) ήταν η σειρά των επιθετικών και μεσοεπιθετικών για θεωρία από τον Μανόλο Χιμένεθ με αντικείμενο το πρέσινγκ.

Τις αρχές του παιχνιδιού πάνω στις οποίες θα βασιστεί η νέα ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να τις περάσει στους παίκτες του με δουλειά τόσο στην θεωρία, δηλαδή στο ξενοδοχείο, όσο και στην πράξη, δηλαδή στην προπόνηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Το Σάββατο (1/7) ήταν οι αμυντικοί και μεσοαμυντικοί που άκουσαν τον Ισπανό τεχνικό να τους αναλύει για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργουν τα μετόπισθεν της ομάδας. Και κατόπιν το δούλεψε και στο γήπεδο. Την Κυριακή (2/7) ήταν η σειρά των μεσοεπιθετικών και επιθετικών να περάσουν από την αίθουσα διδασκαλίας του ξενοδοχείου.

Με τον Χιμένεθ να αναλύει τον τρόπο που θα πρέπει να πρεσάρουν στην αντίπαλη άμυνα, όταν χάνεται η μπάλα ή όταν ο αντίπαλος προσπαθεί να κτίσει επίθεση από τα μετόπισθεν. Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε στους παίκτες του πως θέλει το οργανωμένο πρέσινγκ, με την στήριξη από τους μέσους και την αλληλοκάλυψη που πρέπει να υπάρχει. Και προφανώς από την θεωρία, θα περάσει στην πράξη με ανάλογου αντικειμένου δουλειά, στην απογευματινή προπόνηση.  

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Χιμένεθ: "Ομάδα και οικογένεια"

ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

"Όχι όπως στη Νέα Σμύρνη"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24