ΑΕΚ

Μάρκο Λιβάγια: "Σημαντικό δεν είναι το χατ-τρικ, αλλά η ομάδα"

Μάρκο Λιβάγια: "Σημαντικό δεν είναι το χατ-τρικ, αλλά η ομάδα"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του μετά από το ματς εξήγησε το λόγο που άφησε τον Ντάνι Βέρντε να χτυπήσει το πέναλτι, θυσιάζοντας την ευκαιρία του να κάνει χατ-τρικ.

Δύο γκολ σημείωσε απέναντι στον Παναιτωλικό ο Μάρκο Λιβάγια στη νίκη της ΑΕΚ με 3-1. Ο MVP της αναμέτρησης, έπειτα, από την καλή του εμφάνιση μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων εξήγησε στις δηλώσεις του γιατί άφησε τον Ντάνι Βέρντε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι με το οποίο ο Κροάτης έχασε την ευκαιρία να σημειώσει χατ-τρικ στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Λιβάγια είπε για τη φάση με τον Ιταλό συμπαίκτη του: " Ο Βέρντε με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να σκοράρει και να το αφιέρωσει στην κόρη του. Του είπα να το εκτελέσει. Τέλος. Για μένα το σημαντικό δεν είναι το χατ τρικ αλλά να πάει καλά η ομάδα. Να έχει μία απόδοση που θα μας αφήσει κανοποιημένους. Δεν σκεφτόμουν το χατ τρικ. Είμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Από εκεί και πέρα, ο Κροάτης επιθετικός αναφέρθηκε γενικότερα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, σημειώνοντας τα εξής: " Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη στις μεταβιβάσεις γιατί δώσαμε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να βγάλει αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έλεγχο της μπάλας. Σημαντική νίκη γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό τον μήνα. Χαρούμενος που κατάφερα και σκόραρα δύο γκολ".

Όσον αφορά στην παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, σχολίασε: " Η αλήθεια είναι ότι με τον νέο προπονητή δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική. Θέλουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε ακόμη. Μου ζητάει να παίζω πιο μπροστά με κινήσεις στο χώρο. Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά θέλει συνεχή κίνηση από όλους όσους είμαστε στην επίθεση για να εκμεταλλευόμαστε τους χώρους".

Για την παρουσία του και τους αριθμούς που έχει γράψει φέτος, είπε: " Συνήθως είμαι αυτός που εκτελεί τις στατικές φάσεις. Ο,τι μας ζητήσει ο προπονητής. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κοιτάζω τα στατιστικά, δε με ενδιαφέρουν. Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό να το βλέπεις από την τηλεόραση. Πρέπει να τρέξεις και να έχει αποτέλεσμα η ομάδα. Πρέπει να τρέχεις ναι, αλλά να κάνεις και το κάτι παραπάνω".

Σχετικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι αν του λείπει κάποιο γκολ σε ντέρμπι, τόνισε: " Νομίζω ότι επειδή έχουμε δει και το ματς με τον Άρη, αν μπούμε το ίδιο δυνατά μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ