ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες: "Θα πάρετε κι αυτό το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερη ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ μέσα σε λίγες ώρες, με ακόμα μεγαλύτερες ψυχολογικές "ντόπες". Διαβάστε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Εβρίτης τεχνικός της πρωταθλήτριας.

Μια ήττα και ειδικά απέναντι σε (συν)διεκδικητή του πρωταθλήματος, φυσικά και είναι υπέρ-αρκετός λόγος για να είναι "σκασμένος" ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άλλωστε γι αυτό και σε οποιαδήποτε συζήτηση με τους συνεργάτες του για όσα έγιναν στην Τούμπα, είχε ως επιμύθιο το " ναι αλλά χάσαμε με 2-0".

Όμως, αυτό που έκανε πραγματικά τον τεχνικό της ΑΕΚ να μην μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτής της ήττας, ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό που ο Ουζουνίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του, στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη, ήταν αυτό ακριβώς που θεωρούσε πως συνέβη στην Τούμπα.

" Αυτό που δείξατε στο παιχνίδι, ήταν πως είστε οι καλύτεροι. Μ’ αυτό που είδα, σιγουρεύτηκα πως και αυτό το πρωτάθλημα εσείς θα το πάρετε. Θέλω να το καταλάβετε και να το πιστέψετε. Είστε οι καλύτεροι".

Μάλιστα έχει τη σημασία του το γεγονός πως ο Ουζουνίδης, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών, έκανε και δεύτερη ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Η πρώτη, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24, ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Και η δεύτερη ήταν στην προπόνηση στα Σπάτα. Αντίθετα μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ, για παράδειγμα, ο Εβρίτης τεχνικός είχε μιλήσει στους παίκτες μόνο στα αποδυτήρια της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα". Ωστόσο, τώρα ο τεχνικός της ΑΕΚ θεώρησε πως θα πρέπει να περάσει ένα ηχηρό και… επαναλαμβανόμενο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του. Κυρίως όσον αφορά το ψυχολογικό "ντοπάρισμα" για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ