ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρίνος Ουζουνίδης: "Δεν παίζω εγώ, αλλά οι παίκτες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Απόλλωνα, μίλησε για τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (3/11).

Στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον νεαρό Μπότο να πετυχαίνει ένα γκολ και να κάνει σούπερ ματς.

Είδε και άλλους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, όπως ο Σαρδέλης, να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι. Και ο Ουζουνίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στους νεαρούς παίκτες. Ενώ έκανε αναφορά και στο ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) με τον Παναθηναϊκό, στον πάγκο του οποίου βρισκόταν πέρυσι.

" Αυτό που ήταν σημαντικό, ήταν να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Και θέλαμε να δώσουμε και την ευκαιρία σε κάποια νέα παιδιά, να δείξουν πόσο έτοιμα είναι.

Ο Μπότος ήταν πολύ καλός. Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί, ένα παιδί που ακούει. Μπήκε και ο Αλμπάνης, που είχε καιρό να παίξει. Ήμασταν σοβαροί, επιθετικά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Θετικό είναι ότι κερδίσαμε και παίξανε και νεαρά παιδιά.

Και αυτό θα γίνει και στο επόμενο παιχνίδι κυπέλλου, για να δείξουν αυτά τα παιδιά, πως με την πάροδο των χρόνων μπορούν να βοηθήσουν.

Εμείς έχουμε και το ντέρμπι και έπρεπε να αφήσουμε πολλούς παίκτες πίσω. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε και τραυματισμούς γιατί πάντα σ’ αυτά τα ματς υπάρχει ο κίνδυνος για τραυματισμούς. Είναι και σημαντικό το γεγονός πως έβαλαν γκολ δυο πιτσιρικάδες, που θα λειτουργήσει θετικά για την ψυχολογία τους".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

" Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τον ΠΑΟ. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν παίζω εγώ, παίζουν οι παίκτες. Και πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλά και να παρουσιαστούμε καλοί. Καλύτεροι και σε διάρκεια απ’ ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι".

Για την προοπτική των νεαρών ποδοσφαιριστών

" Ήδη έχουμε αρχίσει να δίνουμε συμμετοχές. Ο Μπότος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18, αλλά δουλεύει καλά. Απ’ αυτούς εξαρτάται. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Πρέπει και οι νεαροί παίκτες από μόνοι τους, να φτιάξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή τους. Είναι στο χέρι τους πάντως, διότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως ποντάρει και βγάζει νέα παιδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ