ΑΕΚ

Marca: "Ο ήρωας Χιμένεθ έφερε τα πάνω - κάτω στη Super League"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΤΟ PHOTOSTORY ΤΟΥ  ΝΤΕΡΜΠΙ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας Marca στην ΑΕΚ και στον προπονητή της Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιάνος χαρακτηρίζεται ως "ήρωας που έχει φέρει τα πάνω - κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Η διάσημη ισπανική εφημερίδα Marca έκανε αφιέρωμα στον Μανόλο Χιμένεθ, για όσα πετυχαίνει εφέτος ο συμπατριώτης τους με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτηρίζεται ως ήρωας που έχει φέρει τα πάνω, κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξαναφέρει τα χαμόγελα στην ΑΕΚ, η οποία είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που δίνει το παρών σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι μέσα σε τρεις στόχους. Έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν, ενώ η τελευταία του είχε καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο. Είναι κοντά στο να "καταστρέψει" την ηγεμονία του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να πάρει πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1994" σημειώνεται στο αφιέρωμα της Marca.

Αναφορά γίνεται στις 14 νίκες και στις εννέα ισοπαλίες του Δικεφάλου, στα 42 γκολ που έχει βάλει και στα δέκα που έχει δεχτεί, αλλά και στους "παλιόφιλους της La Liga, τους Αραούχο, Λιβάια, Μοράν και Τσιγκρίνσκι". Οι Ισπανοί έκαναν λόγο για το " χαμηλό επίπεδο των τελευταίων ετών που είχε ως συνέπεια να παίρνει εύκολα τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά, αυτή τη σεζόν δύο ομάδες που ιδρύθηκαν από πρόσφυγες της τωρινής Κωνσταντινούπολης, έχουν φέρει τα πάνω, κάτω στην ηγεμονία των παικτών του Όσκαρ Γκαρθία. Απομένουν εννέα αγωνιστικές και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ πάνε για τον τίτλο".

Στο τέλος του θέματος η Marca αναφέρεται στους τίτλους που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ, στον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία λόγω χρεών, αλλά και στη δυναμική που έχει πλέον χάρη στην "αποτελεσματική αθλητική και οικονομική διαχείριση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ