ΑΕΚ

Μανωλάς: "Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει"

Μανωλάς: "Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει"
Μανωλάς INTIME SPORTS

Στους παίκτες της ΑΕΚ μίλησε σήμερα (22/10) ο Στέλιος Μανωλάς, τονίζοντάς τους πως κανείς δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις εξελίξεις στην ομάδα.

Χθες (21/10) ο Στέλιος Μανωλάς ήταν παρών στην προπόνηση και είχε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα και κυρίως ενημέρωση για το… χαρτοφυλάκιο που παρέλαβε. Σήμερα (22/10) όμως, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα καθήκοντα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι ποδοσφαιριστές της, θα πρέπει να επηρεαστούν από τις εξελίξεις.

"Οταν μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, αυτά τα γεγονότα είναι συνηθισμένα. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον όπου γύρω σου μπορεί να αλλάζουν όλα. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα που σε «χτίζει» ως άνθρωπο και επαγγελματία».

Δεν ήμουν και πάντα εδώ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας μου, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ταυτισμένο με την ΑΕΚ. Μετά την παραίτηση του Τραϊανού, ο κλήρος έπεσε σε μένα. Πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση αλλά η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει", τόνισε ο Μανωλάς που αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον πάγκο της Κ20, σ’ αυτόν της πρώτης ομάδας:

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς δουλεύαμε πολύ κοντά με την πρώτη ομάδα, υπήρχε ενιαία φιλοσοφία, οπότε δεν θα μου είναι δύσκολο. Σίγουρα καλύπτεται το χαμένο έδαφος και αυτό θα επιδιώξουμε. Η ομάδα για δύο χρόνια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία, όμως κάθε χρόνο προχωρούσε σε αναβάθμιση του ρόστερ της. Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ