ΑΕΚ

Μανωλάς: "Η ΑΕΚ δεν γίνεται μεγάλη από την μια μέρα στην άλλη"

Μανωλάς: "Η ΑΕΚ δεν γίνεται μεγάλη από την μια μέρα στην άλλη"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά μετά την εμφατική νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Τι συνέστησε ο υπηρεσιακός τεχνικός του "Δικεφάλου" και η αναφορά του στον Δέλλα.

Το ντεμπούτο του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ΑΕΚ, έστω και αν επέμενε πως είναι προσωρινός, ήταν ακόμα καλύτερο απ’ ότι το είχε φανταστεί ο ίδιος. Και μετά την λήξη του ματς με τον Ηρακλή, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα και για την υπομονή που χρειάζεται για να φτιαχτεί μια ΑΕΚ όπως παλιά και για τη συνέχεια, αλλά και ακόμα και για τον Δέλλα.

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ΑΕΚ, μετά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Ο Τραϊανός παραιτήθηκε και ο κλήρος έπεσε σε μένα ως προσωρινός προπονητής. Έριξα το βάρος στην ψυχολογία, να τους ανεβάσω. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Απέναντι σε ομάδα που παίζει σφιχτά και πειθαρχημένα. Κατορθώσαμε με την κυκλοφορία της μπάλας και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα μας να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα.

Κάναμε 17 τελικές και πετύχαμε 5 γκολ. Ήταν ωραία εμφάνιση. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, τώρα έχουμε συνέχεια με Ξάνθη και ΠΑΟ. Εγώ είμαι προσωρινός, μην παρεξηγηθούμε. Εμένα η ΑΕΚ μου αρέσει, και πριν μου άρεσε. Πριν 2 χρόνια άρχισε με ένα ρόστερ, έκανε προσθήκες πέρυσι και φέτος. Και τον Ιανουάριο πιστεύω το ίδιο. Ξέρω πως δουλεύουν ο πρόεδρος και ο Μπάγεβιτς για να χτίσουν παλιά ΑΕΚ. Αυτή έχει στοιχεία από την παλιά ΑΕΚ.

Με υπομονή θα φτιάξουμε την μεγάλη ΑΕΚ. Είδα αυτά που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ταχύτητα και συνδυασμούς. Με τον Ηρακλή δεν το κάνεις εύκολα. Είδα ότι υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν και αδυναμίες. Δεν γίνονται από μία μέρα στην άλλη. Ακόμη και η ΑΕΚ του Μπάρλου, ξεκίνησε με Φάντροκ, μετά από 3-4 χρόνια ήρθε το πρωτάθλημα. Ο υποβιβασμός έχει επηρεάσει ψυχολογικά τον κόσμο και τους παίκτες.

Τα παιδιά ήταν πολύ στεναχωρημένα για το αποτέλεσμα που ήταν βαρύ στο ντέρμπι. Δεν ήμασταν για 4-0. Δεν είναι η αλλαγή που χαλά τα πάντα, μία αλλαγή δεν χαλά τα πάντα. Δεν δικαιολογώ τον Δέλλα. Και με παίκτη λιγότερο, γυρίζεις τα παιχνίδια. Δεν θέλω να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα. Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία και καλούς παίκτες και μπορεί εύκολα να βάλει γκολ. Τρεις ημέρες δεν έχω κοιμηθεί.

Έχω να κάνω ανάλυση, να μάθω τους παίκτες. δεν τα ξέρω τα παιδιά. Είναι πολλή η δουλειά. Να δούμε τι κάναμε τώρα. Να δούμε την Ξάνθη και εγώ δεν είμαι υπέρ του ροτέισον. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Είμαι προσωρινός. Ότι λέω το εννοώ. Αν έρθουν τα αποτελέσματα, αν νομίζουν ότι είμαι ο Μουρίνιο, δεν είμαι ο… Μουρίνιο. Ξέρω που πατάω. Να είσαι προπονητής στην ΑΕΚ είναι ευθύνη και μεγάλη υπόθεση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ