ΑΕΚ

Μάνταλος: "Το Κύπελλο ο στόχος που μας έμεινε"

Μάνταλος: "Το Κύπελλο ο στόχος που μας έμεινε"

Το στίγμα της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο αρχηγός της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ το είχαν "κυκλώσει" εδώ και πολύ καιρό στην ΑΕΚ. Την ήθελαν τη νίκη για πολλούς και σημαντικούς λόγους. Και μπορεί η ΑΕΚ να μην έχασε το ματς, αλλά η αλήθεια είναι πως η ισοπαλία και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε περισσότερο ως αποτυχία "μέτρησε". Εξ ου και τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ έμοιαζαν με "νεκροταφείο". Χωρίς διάθεση από κανέναν για κουβέντες. Μόνο απογοήτευση...

Όσο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, είναι να επικεντρωθεί στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Αυτό είναι το στίγμα που έδωσε και ο Πέτρος Μάνταλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Με τον αρχηγό της Ένωσης να εκφράζει το κλίμα των αποδυτηρίων.

" Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, από τον τρόπο που ξεκίνησε όπως εξελίχθηκε και φυσικά όπως τελείωσε το παιχνίδι. Στο γήπεδό μας απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο θέλαμε τη νίκη, είχαμε τον έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ σε μια στατική φάση. Ούτε πριν την αποβολή ούτε φυσικά στη συνέχεια θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κρατάει τη μπάλα καθόλου

Κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε μετά την κόκκινη κάρτα, δηλαδή να σταματάει το χρόνο και να καθυστερήσει το παιχνίδι. Αυτό περίμενε ο ΠΑΟΚ, την ισοπαλία και ίσως δεν το πίστευαν. Είναι αβαντάζ να παίζεις με παίκτη παραπάνω, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, αλλά φτάναμε έξω από την περιοχή και δεν κάναμε σωστές επιλογές. Στην αρχή του β' μέρους, είχαμε την αλλαγή του Μπακάκη, προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε και να βάλουμε πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή.

Οι απαιτήσεις όλων είναι περισσότερες απ' όσα κάνουμε στη φετινή σεζόν. Πλέον, χάνουμε έδαφος και για τη δεύτερη θέση, ενώ σχετικά γρήγορα βγήκαμε εκτός τίτλου. Σε 1-1,5 μήνα χάθηκαν τα πάντα. Δεν είχαμε θέμα στα αποδυτήρια, ποτέ, αλλά η ψυχολογία μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που παίξαμε στο Champions League και δεν κερδίσαμε σίγουρα αυτό μας πείραξε.

Εκεί άρχισε η γκρίνια, πολλά πράγματα, το ένα έφερε το άλλο. Οι ποδοσφαιριστές φταίμε που δεν πήραμε τη νίκη (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ), αλλά και γενικά. Ο στόχος που μας έχει μείνει είναι το Κύπελλο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, με νίκες στο πρωτάθλημα και όσα καταφέρουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ