ΑΕΚ

Μάνταλος: "Όσοι μας έχουν ξεγραμμένους, μακριά από την ομάδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι όσοι έχουν ξεγραμμένους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καλό θα είναι να μείνουν μακριά από την ομάδα γιατί κανείς εξ' αυτών δεν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η σεζόν.

Εκ των σκόρερ της Ένωσης στη νίκη επί του Πλατανιά, ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι κανείς εκ των "κιτρινόμαυρων" δεν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η σεζόν κι όσοι θεωρούν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ξεγραμμένους καλό θα είναι να μείνουν μακριά από την ομάδα.

"Μέχρι σήμερα η ΑΕΚ δεν είχε καλή παρουσία και μέχρι ενός σημείου ήταν δικαιολογημένη η γκρίνια και η μουρμούρα του κόσμου. Σήμερα όμως καταφέραμε και πήραμε την νίκη, που θεωρώ είναι δίκαιη και απ’ εδώ και πέρα έχουμε μπροστά μας τέσσερις-πέντε αγώνες, που είναι θεωρητικά εύκολοι και μπορούμε να χτίσουμε ένα σερί, που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει και κακώς, μας θεωρούν όλοι ξεγραμμένους, κι όσοι το πιστεύουν αυτό καλό θα είναι να μείνουν μακριά απ’ την ομάδα. Γιατί κανένας μέσα στην ομάδα δεν θεωρεί ότι έχουν τελειώσει τα πάντα για φέτος".

Στην φάση του γκολ που κάνει την σέντρα: "Αρχικά, το πήγαινα για μέσα γιατί είδα ότι ο τερματοφύλακας είχε μια περίεργη θέση και είπα να το πάω για μέσα και ότι γίνει, αλλά τελικά βγήκε".

Για την τύχη της ΑΕΚ: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν τυχεροί και δεν λέω μόνο για τις ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Λαμπάδα" στον Μάνταλο, η ΑΕΚ 3-0 τον Πλατανιά

Μπάρκας: "Στο χέρι μου να κρατήσω τη θέση του βασικού"

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ