ΑΕΚ

Μάνταλος: "Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας"

Μάνταλος: "Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας"
Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος φιλοξενείται στο match programme του παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ και έστειλε το μήνυμα ότι η ΑΕΚ θέλει το back to back, να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας.

Μπορεί όλο το βάρος η ΑΕΚ να το έχει ρίξει στην μάχη που δίνει για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο από το Σάββατο (25/8), θα πρέπει να γυρίσει τον… διακόπτη και να μπει στην αφετηρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Άλλωστε όπως τόνισε και ο Πέτρος Μάνταλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο match programme του παιχνιδιού της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ, θα πρέπει η ΑΕΚ να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι

"Το να ξεκινάς ως πρωταθλητής αποτελεί κάτι το εντελώς διαφορετικό για εμάς, αλλά δεδομένα συνιστά πολύ πιο δύσκολη αποστολή. Δεν είναι λογικό οι πάντες να θέλουν να αμφισβητήσουν τον πρώτο;

Όπως και είναι απόλυτα φυσιολογικό η δική μας φιλοδοξία να είναι να μην τους το επιτρέψουμε. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Εμείς θέλουμε το back to back και ξεκινάμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Οικονόμου η ΑΕΚ στην πρεμιέρα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ