Μάνταλος: "Να βρούμε ψυχικά αποθέματα"

Μάνταλος: "Να βρούμε ψυχικά αποθέματα"

Ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε και βραβεύτηκε στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων και μίλησε για τα όνειρα του αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος Μάνταλος αισθανόταν δέος ανάμεσα σε μεγάλες μορφές της ΑΕΚ, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων της Ένωσης, που έγινε σε αίθουσα του ΟΑΚΑ. Και δεν έκρυψε πως το όνειρο του, είναι να τους μοιάσει.

Ενώ μίλησε και για τα ψυχικά αποθέματα που πρέπει να βρει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να αναστρέψουν την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ΑΕΚ.

«Λογικό είναι όταν δεν κερδίζει η ομάδα, να υπάρχει γκρίνια. Το 2017, δεν έχει μπει καλά για εμάς. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε την κατάσταση και στο τέλος της σεζόν να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας ονειρεύεται και να κάνει έστω τα μισα απ’ όσα έχουν κάνει όλοι αυτοί εδώ μέσα.

Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα τους. Έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι ώστε να γραφτεί η ιστορία αυτή της μεγάλης ομάδας. Όνειρο μου είναι να κάνω και εγώ έστω και τα μισά απ’ όσα έχουν πετύχει αυτοί οι άνθρωποι».

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24