ΑΕΚ

Μάνταλος: "Μου έχει ασκηθεί αρκετή κριτική"

ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, υποστήριξε ότι του έχει ασκηθεί αρκετή κριτική για τις εμφανίσεις του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη (0-4) στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ και στο φίλο της Ένωσης που έφυγε από τη ζωή.

Η ΑΕΚ έφυγε με επιβλητική νίκη (0-4) από τα Ιωάννινα, επικρατώντας εύκολα του ΠΑΣ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, στάθηκε στο πλάνο που κατάστρωσε για το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης και υποστήριξε ότι του έχει ασκηθεί αρκετή κριτική για τις κατά καιρούς εμφανίσεις του.

"Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ΑΕΚ είναι δυνατή, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα αλλά θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου έχει ασκηθεί αρκετή κριτική, μερικές φορές σωστά, μερικές λάθος, εγώ πάντα δίνω το 100%".

Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να κάνουμε μια νέα αρχή, ήμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να βγούμε από αυτή. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής ήταν βάσει του αντιπάλου. Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% αποτέλεσμα από το ότι ήμασταν διαβασμένοι για την αναμέτρησηαπό τον προπονητή. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι".

Στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ και λίγο πριν την σέντρα του ματς με τονΠΑΣ, έφτασε η είδηση για τον χαμό ενός οργανωμένου οπαδού της Ένωσης, που ήταν γνωστός σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Έγινε συζήτηση και αποφασίστηκε να του αφιερώσουν τη νίκη στα Γιάννενα. Όπερ και εγένετο.

"Πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός στην οικογένεια της ΑΕΚ,ένας φίλος της ομάδας, ένας παλίκαρος έχασε τη ζωή του, η αποψινή νίκη και κάθε γκολ ήταν αφιερωμένο σε αυτόν. Το είχαμε συζητήσει μεταξύ μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και συλλυπητήρια στην οικογένειά του", τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ