ΑΕΚ

Μάνταλος: "Είναι δικαίωση"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / CHAMPIONS LEAGUE / ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / CHAMPIONS LEAGUE / ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της ΑΕΚ περιέγραψε τα συναισθήματα την παραμονή ενός ματς με τον Άγιαξ, όσων παικτών της ομάδας έζησαν την περιπέτεια της Β’ εθνικής.

Πριν από τέσσερα χρόνια, περίπου τέτοια εποχή, ο Πέτρος Μάνταλος (και κάποιοι ακόμα από το τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ) ετοιμαζόταν για να ξεκινήσει την περιπέτεια του πρωταθλήματος τηςFootballLeague.

Και τώρα βρίσκεται στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα για την πρεμιέρα των ομίλων τουChampionsLeague, απέναντι στον Άγιαξ. Με τον αρχηγό της ΑΕΚ να έχει μόνο μια λέξη, για να περιγράψει το δικό του συναίσθημα, αλλά και των συμπαικτών του.

«Με μια λέξη, αυτό που νιώθω είναι δικαίωση. Σίγουρα υπάρχει χαρά. Όλοι νιώθουμε καλά. Το τι περάσαμε το έχουμε αφήσει πίσω. Πλέον η ομάδα πρέπει να σκέφτεται και να ζει αυτές τις στιγμές».

-Η ΑΕΚ πάει για δυο αποτελέσματα σ’ αυτό το ματς;
«Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήρθε η ΑΕΚ εδώ για να κάνει το δικό της παιχνίδι και να τα δώσει όλα. Και στο τέλος θα κάνει το ταμείο για να δει τι έχει καταφέρει. Αν έχει πάρει έναν βαθμό, τρεις βαθμούς η κανέναν βαθμό».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ