ΑΕΚ

Μάνταλος: "Δεν είμαστε στον όμιλο για τουρισμό"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνταλος, με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της νίκης της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στα χέρια, μίλησε για την "μάχη" της Τετάρτης (19/9) στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Πανιώνιο και χωρίς το μυαλό να… τρέχει στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/9) στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ για τοChampionsLeague. Πολύ περισσότερο ο Πέτρος Μάνταλος, με τις δυο ασίστ που έδωσε και με το εξαιρετικό ματς που έκανε.

Όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ, με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του παιχνιδιού στα χέρια του, έβαλε αμέσως στην κουβέντα την αποστολή που έχει η ομάδα στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ. Ενώ έκανε και αναφορά και στον τρόπο που η ΑΕΚ βρήκε τους χώρους για να ανοίξει την μαζική άμυνα του Πανιωνίου:

"Δεν υπήρχαν χώροι σήμερα, ο Πανιώνιος ήρθε να χαλάσει το παιχνίδι μας, αλλά μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν ευκολότερα για εμάς. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, είμαστε σε τρεις διοργανώσεις και αυτό που θέλουμε είναι πρώτα να κερδίζουμε και να το συνδυάζουμε με καλό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν συνεχόμενα ματς και πολύ σημαντικά και σήμερα έπρεπε να συγκεντρωθούμε στον Πανιώνιο και έπειτα στο Άμστερνταμ. Είναι απαραίτητο να συγκεντρωνόμαστε κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι και να κάνομε ότι καλύτερο".

Για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League:

"Σίγουρα ήταν κάτι που παλεύαμε να πετύχουμε όχι μόνο στα προκριματικά, αλλά σε όλη την περσινή χρονιά. Το να είμαστε εδώ είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών ενός χρόνου. Δεν είμαστε στον όμιλο για τουρισμό".

Για την κατοχή της μπάλας και το παιχνίδι που επιβάλει η ΑΕΚ:

"Ήταν ένα στοιχείο που ήθελε να προσθέσει ο Ουζουνίδης. Να παίζουμε δηλαδή περισσότερο με την μπάλα, με την κατοχή και να έχει η ομάδα επιθετικές πρωτοβουλίες και να δημιουργούμε ευκαιρίες, κάτι που κάναμε στο σημερινό ματς.

Υπάρχουν παίκτες που τα δίνουν όλα και θέλουν να βάλουν γκολ και να προσπαθούν για το καλύτερο, όπως ο Λιβάγια και ο Κλωναρίδης. Και αυτό ήταν μια απόδειξη ότι σκεφτόμασταν σήμερα πρώτα τον Πανιώνιο και μετά τον Άγιαξ".

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: "ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας από την πλευρά του τόνισε στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του:

"Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, μπροστά στον κόσμο, με καλή νίκη απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο. Το χάρηκα όπως και ο κόσμος, ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια".

Για το αν νιώθει την εμπιστοσύνη του προπονητή επειδή συμπεριελήφθη στην ευρωπαϊκή λίστα:

"Σίγουρα το νιώθω, γι' αυτό δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, για να ανταποδώσω προς τον προπονητή, την ομάδα και τον κόσμο την εμπιστοσύνη. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω".

Για το αν θέλει να δώσει απαντήσεις σε όσους δεν του έδωσαν ευκαιρίες:

"Όχι, δεν θέλω να δώσω απαντήσεις, τις απαντήσεις δεν τις λέω δημόσια, αλλά να δείχνω μέσα στο γήπεδο ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι σε μία ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα και νομίζω ότι μπορώ να δώσω πολλά".

Για το Champions League:

"Σίγουρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είμαι χαρούμενος για το παρόν και από την στιγμή που βρίσκομαι εδώ είμαι ευτυχισμένος".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ