ΑΕΚ

Μάνταλος: "Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω βάσει της εικόνας μας στο β' μέρος"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Μάνταλος, ΑΕΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, στις δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως με την απόδοση που είχε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος δεν άξιζε κάτι καλύτερο.

Η ΑΕΚ έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 4-1 με τον αρχηγό των "κιτρινόμαυρων" Πέτρο Μάνταλο να τονίζει στην κάμερα της "NOVA" πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω με βάση την απόδοση της στο δεύτερο 45λεπτο.

"Δεν υπάρχουν λόγια, ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν διαβασμένοι, για 45' πήγαιναν όλα καλά και μπορούσαμε να πετύχουμε ακόνα ένα γκολ ή και δύο. Ο Ολυμπιακός έκανε γκολ τις δικές του ευκαιρίες. Είχαμε πει να συνεχίσουμε την πίεση ψηλά αλλά δεν το κάναμε. Βάσει της εικόνας μας στο β' ημίχρονο δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω".

Για τα δύο ημίχρονα του Ολυμπιακού:
"Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά και στο α' και στο β', στην αρχή όμως το κοντρολάραμε. Στο β' δεν κάναμε ότι είχαμε πει, πολλά λάθη, δώσαμε χώρο".

Για τη δεύτερη θέση:
"Είμαστε μακριά από τη δεύτερη θέση, κακά τα ψέμματα"
.

Για τον τραυματισμό του Λάζαρου:
"Είναι κακή εικόνα να βλέπω τον τραυματισμό του Λάζαρου. Του εύχομαι καλά αποτελέσματα, δεν έχω δει τη φάση. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό".

Για το κύπελλο και τις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ΑΕΚ:
"Όταν κάνεις μία ήττα με τέσσερα γκολ, σίγουρα επηρεάζει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κυνηγήσουμε το Κύπελλο που είναι ο μόνος στόχος που μας μένει. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα έλλειψης δυνάμεων το γεγονός πως δεν πιέσαμε. Όλα πήγαν στραβά. Μιλήσαμε με τον κόουτς στα αποδυτήρια, για να πάει καλύτερα η συνέχεια".

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ"

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του υποστήριξε πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αλλάζει το πρόσωπο της ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ανέλαβαν τις ευθύνες τους για τη βαριά ήττα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και αλλάζει η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό έγινε και σήμερα. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος ήταν πιο αποτελεσματικός απ' ό,τι εμείς στο πρώτο. Ήταν καλύτερος και πιο αποφασισμένος στην τελική προσπάθεια.

Μας επηρεάζει πολύ το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη για να παλέψουμε για 2η θέση. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, παρά να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω. Να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, να ανακάμψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι και να κυνηγήσουμε όποιους στόχους μας έχουν απομείνει.

Δεν είμαι εγώ αυτός που μπορεί να πει τι έφταιξε. Αυτό θα μας το πει ο προπονητής. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας. Δεν μπορούμε να κακομοιριάζουμε και να κλαίμε. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω, για να βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Και στο δεύτερο μέρος είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία σε αντεπίθεση, που δεν έγινε γκολ. Όταν αφήνεις σε τόσο μεγάλα παιχνίδια τη δυνατότητα στον γηπεδούχο να μπει στο παιχνίδι με ένα γκολ, τότε μπορεί να το πληρώσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ