ΑΕΚ

Μάνατζερ Καρέρα: "Υπάρχει συμφωνία με ΑΕΚ, στις 21.30 στην Ελλάδα"

Spartak coach Massimo Carrera gestures during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Spartak coach Massimo Carrera gestures during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα έκανε δηλώσεις για την επικείμενη συνεργασία του Ιταλού τεχνικού με την ΑΕΚ και τόνισε πως υπάρχει συμφωνία και το βράδυ στις 21.30 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και πλέον μένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Ντ'Αμίκο σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, που ξεκαθάρισε πως υπάρχει συμφωνία, με τον 55χρονο προπονητή να έχει ενημερωθεί πλήρως για τον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ σήμερα Παρασκευή (06/12) στις 21.30 ώρα Ελλάδος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα.

"Πραγματικά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Όμως υπάρχει συμφωνία. Ο κύριος Καρέρα, γνωρίζει ήδη αρκετά για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ.

Θέλει να επιτύχει όπως και στην Σπαρτάκ Μόσχας, θέλει να κάνει πράγματα που έκανε με την ομάδα της Ρωσίας, οδηγώντας την σε επιτυχίες".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Photo Credits: AP / Alexander Zemlianichenko

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ