ΑΕΚ

Μαίνεται η κόντρα της ΑΕΚ με την ΕΠΟ

Μαίνεται η κόντρα της ΑΕΚ με την ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Κατά την απολογία της ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, προχώρησε στην καταγγελία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ.

Η κόντρα της ΑΕΚ με την ΕΠΟ μαίνεται για τα καλά και την Πέμπτη (19/3), όπου η "Ένωση" απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, προχώρησε στην καταγγελία των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Χάρης Γρηγορίου, η καταγγελία για τους κ.κ. Πετρόπουλο και Καρρά, έγινε στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, στον εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο και στον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή.

Ο λόγος; Σύμφωνα με την ΑΕΚ, δεν ήταν σωστή η στάση τους σχετικά με την συμπεριφορά του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα, αλλά και του διεθνούς Ελβετού μέσου, Παϊτίμ Κασάμι.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία (βίντεο και φωτογραφίες) που αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουν για την συμπεριφορά τους, θυμίζοντας πως δεν είχαν ίδια στάση για τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τον αγώνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ