ΑΕΚ

Λυσάνδρου: "Ιστορική ομάδα η Ντινάμο"

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, μίλησε για τη κλήρωση που έφερε τους "κιτρινόμαυρους" αντιμέτωπους με την Ντινάμο.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος εκπροσώπησε τους "κιτρινόμαυρους" στη κλήρωση του Europa League μίλησε στην κάμερα της "Cosmote TV" για την κλήρωση και τα δυο παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο Λυσάνδρου έκανε λόγο για μια ομάδα με ιστορία την οποία η ΑΕΚ θα αξιολογήσει και θα προσπαθήσει να περάσει ενώ τόνισε πως η πορεία της ΑΕΚ είναι πετυχημένη τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Αρχικά σημείωσε:

"Όταν καλείσαι να αγωνιστείς στη φάση των "32" είναι επόμενο να υπάρχουν καλοί αντίπαλοι. Η Ντινάμο έχει ένα ειδικό βάρος, μια πορεία και ισχύ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, με παραστάσεις. Δύσκολη ομάδα που θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να την αντιμετωπίσουμε".

Σε ερώτηση για την πρώτη εικόνα που έχει από την Ντινάμο είπε: " Είναι μια ομάδα με εμπειρία και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο. Το δεύτερο είναι πως τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Επίσης διεκδικεί το πρωτάθλημα στη χώρα της ενώ υπάρχει και ένα δύσκολο ταξίδι".

Ενώ για το σχόλιο του Χιμένεθ πως δεν ήθελε τους Ουκρανούς ως αντιπάλους τόνισε:

" Σαφώς μπορούσαμε να είχαμε μια δυσκολότερη κλήρωση αλλά και μια ευκολότερη. Αυτό το οποίο κρατάω εγώ είναι πως η Ντινάμο ήταν μια ομάδα, υποψήφια αντίπαλος στην αρχή του καλοκαιριού αλλά τότε πέσαμε πάνω στην ΤΣΚΣΑ και δεν τα καταφέραμε. Μετά η κλήρωση μας έφερε μια άλλη υποψήφια από το καλοκαίρι, τη Μπριζ, και τα καταφέραμε και τώρα βρισκόμαστε με τη Ντινάμο. Οπότε το παίρνω σαν καλό οιωνό που την πετυχαίνουμε τώρα".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως η ΑΕΚ θα παίξει εκεί που θα γίνει ο τελικός του Champions League σημείωσε:

" Έχει τι δική του σημασία ότι στο Κίεβο θα γίνει ο τελικός του Champions League. Η καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν στόχος για να βελτιώσουμε τη θέση μας στο ranking της UEFA αλλά και για να επανέλθουμε εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε".

Ο Λυσάνδρου υποστήριξε πως η χρονιά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι επιτυχημένη για την ΑΕΚ λέγοντας:

" Αντικειμενικά είναι πετυχημένη. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αισιοδοξίας, ούτε λόγια απαισιοδοξίας. Έχουμε πετύχει τον στόχο μας με σωστή δουλειά, σοβαρότητα και μέθοδο και αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με μεγάλη ηρεμία".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: " Η πρόκριση στους "32" δεν είναι το τέλος του δρόμου αλλά και ο αποκλεισμός δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχουμε πετύχει πολλά πράγματα. Θα τα απολαύσουμε αυτά τα δυο ματς και γιατί να μην καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ