ΑΕΚ

Λόπες: "Οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Έλντερ Λόπες μίλησε στη NOVA για τη δυναμική της ΑΕΚ στα Play-Off, τους αγώνες με τον Άρη, τον MVP Μάρκο Λιβάγια και τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και του ίδιου στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για τα δύο παιχνίδια που έρχονται με τον Άρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον MVP Μάρκο Λιβάγια και στον Όγκνιεν Βράνιες.

"Ο αγώνας με τον Άρη είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει πλέον εύκολος αγώνας. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να προσέξουμε για να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα και να πάρουμε τη νίκη", είπε ο Πορτογάλος αμυντικός για τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ.

Για τον MVP Λιβάγια τόνισε: "Γνωρίζομαι με τον Μάρκο εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα. Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν και είμαι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης και φίλος μου. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος".

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Όγκνιεν Βράνιες και την πρόωρη αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Πορτογάλος μπακ υποστηρίζει: "Ο Βράνιες είναι ένας παίκτης που βοήθησε την ομάδα πολύ. Για μένα οι πιο σημαντικοί παίκτες στην ομάδα είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα μας. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο...".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ