ΑΕΚ

Λόπες: "Η δύναμή μας κρύβεται στα αποδυτήρια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Έλντερ Λόπες στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ, στα καλά της αποδυτήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία για τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στην εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, στα αποδυτήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αποψινό (19:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό και την επίτευξη των στόχων της Ένωσης.

Συγκεκριμένα είπε:

"Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, για ένα ντέρμπι, το οποίο, όπως πάντα, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση, όπως άλλωστε και όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και θα παλέψουμε γι΄ αυτήν με όλες μας τις δυνάμεις.

Η ομάδα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η δουλειά μας στο γήπεδο φαίνεται και έτσι προκύπτουν τα θετικά αποτελέσματα. Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε αναμέτρηση, σε οποιαδήποτε διοργάνωση συμμετέχουμε.

Από εκεί και πέρα, έχω πει ξανά ότι η δύναμή μας κρύβεται στα αποδυτήρια, ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του και αυτό αποτυπώνεται την ώρα του αγώνα. Ενωμένοι προχωράμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και θέλω να πιστεύω πως στο φινάλε όλα θα πάνε καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ