ΑΕΚ

Λόπες: "Ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Έλντερ Λόπες έδωσε το… σύνθημα για ανάλογη συνέχεια, μετά τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Ριέκα.

Στο ματς με τη Μπριζ στο ΟΑΚΑ που έδωσε την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ο Έλντερ Λόπες είχε παίξει καταλυτικό ρόλο. Το ίδιο και στο "διπλό" που πήρε η Ένωση στη Ριέκα, στην πρεμιέρα των ομίλων.

Και το σύνθημα που έδωσε ο Πορτογάλος μπακ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, είναι για νίκες σ' όλα τα ματς, ενώ τόνισε πως ήδη έχει προλάβει να δεθεί με την ομάδα, παρόλο που βρίσκεται μόνο δυο μήνες στα Σπάτα

"Χωρίς αμφιβολία, απ' τη στιγμή που προέκυψε ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου, ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω ήταν η προοπτική συμμετοχής σε σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να μείνω στην ΑΕΚ πολλά χρόνια".

Η ΑΕΚ μας έδωσε την εντύπωση στο ματς με τη Ριέκα ότι δεν της αρκούσε η ισοπαλία, αλλά απ' την πρώτη στιγμή μπήκε για τη νίκη. Ισχύει αυτό;

"Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να το βλέπουμε διαφορετικά γιατί πρόκειται για διαφορετική ιστορία. Μπαίνουμε σε όλα για να νικήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, προσπαθούμε να μη χάσουμε, αλλά ο στόχος είναι πάντα η νίκη.

Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς της ομάδας στους ομίλους κι αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τη Λαμία".

Θα χαρακτήριζες ως βήμα πρόκρισης το ματς στην Κροατία, ή ακόμα είναι πολύ νωρίς;

"Νομίζω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ξέραμε εξ' αρχής ότι είναι πολύ θετικό να μπούμε με το δεξί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι το ματς με τη Λαμία. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό".

Προσθέτει κάποιο βαθμό δυσκολίας το γεγονός ότι ακολουθεί άμεσα το παιχνίδι πρωταθλήματος και η ομάδα ακόμα... πανηγυρίζει τη νίκη μέσα στη Ριέκα;

"Το ευρωπαϊκό παιχνίδι τελείωσε και ήδη σκεφτόμαστε αποκλειστικά το ματς με τη Λαμία. Πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, το έχει δείξει άλλωστε. Άρα εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ