ΑΕΚ

Λιβάγια: "Βήμα για την κατάκτηση του τίτλου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της νίκης (1-0) της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου, Μάρκο Λιβάγια, υποστήριξε ότι με θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, η Ένωση θα κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή χάρη στο γκολ του Κροάτη επιθετικού της, Μάρκο Λιβάγια.

Ο σκόρερ της νίκης (1-0) στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "κυανέρυθρους", ενώ τόνισε ότι η Ένωση μπορεί να κάνει στην Τούμπα ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, μετά γυρίσαμε πίσω χωρίς λόγο, αλλά γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι από μέρους μας. Σκεφτόμαστε πως η νίκη αυτή είναι ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Είχαμε μάθει να παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις, θέλαμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, αλλά πλέον έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νομίζω πως με ένα θετικό αποτέλεσμα επί του ΠΑΟΚ θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ