ΑΕΚ

Λιβάγια: "Τι να πω στον Μελισσανίδη; Είχε δίκιο"

Λιβάγια: "Τι να πω στον Μελισσανίδη; Είχε δίκιο"
EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια έδωσε δίκιο στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις έντονες παρατηρήσεις σχετικά με την κόκκινη κάρτα του στο παιχνίδι με τη Βίντι, ενώ αποκάλυψε και τα αστεία που του κάνουν οι Έλληνες.

Ο Μάρκο Λιβάγια παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην " Sportske Novosti" με αφορμή την κλήση του στην εθνική Κροατίας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις παρατηρήσεις για την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Βίντι.

"Ο πρόεδρος δεν μιλάει αγγλικά, δεν είχαμε μεγάλη συζήτηση. Απλά με ρώτησε 'τι χρειάζεσαι; Όλοι σε αγαπούν, αδημονούσες για το Champions League, ίσως να έφευγες αν δεν υπήρχε αυτό και πας και χάνεις τρεις αγώνες; Τι να του πω; Ξέρω ότι έχει δίκιο και απολογήθηκα. Συνέβη, δεν ήθελα να κάνω αυτήν τη φασαρία. Στο γήπεδο πήγα για να πανηγυρίσω και άρχισε να μου επιτίθεται. Δεν ήταν όπως προβλήθηκε στην τηλεόραση. Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα κάνει και γι' αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα", υποστήριξε ο 25χρονος επιθετικός.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η κλήση του ήρθε καθυστερημένα: "Πάντα είσαι χαρούμενος όταν καλείσαι στην εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για μένα που δεν έγινε νωρίτερα, αλλά έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης. Ποτέ δεν είχα τη σταθερότητα που έχω τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος τώρα, όλα οφείλονται σε μένα και το απολαμβάνω".

Όσο για το ότι κλήθηκε τώρα που πολλοί παίκτες αποσύρονται από την εθνική ομάδα και καλούνται νέα πρόσωπα, απάντησε: "Τους περισσότερους παίκτες τους γνώριζα από τις 'μικρές' εθνικές ομάδες. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή που να χρειάζομαι προσαρμογή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι Έλληνες κάνουν αστεία: 'Τώρα που παίζεις για μία τέτοια ομάδα, δεν θα γυρίσεις ποτέ στην ΑΕΚ' Είμαι περήφανος που είμαι εδώ".

Τέλος, εξήγησε γιατί έπιασε στην ΑΕΚ κι έφτασε μέχρι την εθνική ομάδα: "Όταν είσαι νεαρός, έχεις μια δυο ευκαιρίες για να βρεθείς στην ενδεκάδα κι αν δεν παίξεις καλά, θα μείνεις εκτός για 3-4 παιχνίδια. Αυτό με σκότωνε. Ψυχολογικά. Δεν το άντεχα. Προπονείσαι έναν μήνα και δεν παίζεις. Στην ΑΕΚ είναι διαφορετικά. Είχα μόνιμη θέση στην ομάδα. Είναι σίγουρα η πιο όμορφη περίοδος στην καριέρα μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ