ΑΕΚ

Λιβάγια: "Τα δύο γκολ δεν θα έχουν σημασία, αν δεν πάρουμε το Κύπελλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στην πρόκριση επί του Άρη, Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε τη χαρά του για τα δύο γκολ, αλλά τόνισε πως δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν έρθει το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ο Άρης προηγήθηκε 2-0 της ΑΕΚ και άγγιξε την πρόκριση, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90 +6') και ένα στην παράταση (102'), έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην ομάδα του για πέμπτη σερί χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV εξέφρασε τη χαρά του για τα δύο γκολ, αλλά τόνισε πως δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν έρθει το τρόπαιο του Κυπέλλου.

"Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Άρη και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο τέλος σκοράραμε και εκεί μας ήθελε λίγο η τύχη. Μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ τον Άρη".

Για το αν ήταν τα πιο "γλυκά" φετινά γκολ: "Είναι μια πολύ καλή χρονιά. Εχω σκοράρει 14 γκολ. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα. Όμως αυτά τα δυο γκολ απόψε, δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν πάρουμε το Κύπελλο".

Δείτε σε video τις δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΑΕΚ 2-2: Ο Λιβάγια έστειλε την Ένωση στον τελικό
Άρης - ΑΕΚ 2-2: Εκτελεστής και στην παράταση ο Λιβάγια
Άρης - ΑΕΚ 2-1: Το φιλί ζωής από τον Λιβάγια στο 96'
Άρης - ΑΕΚ: Μάνταλος και Σιμόες αποβλήθηκαν για να μη χάσουν τον τελικό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ