ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιβάγια: "Συγγνώμη, γι' αυτό δεν πανηγύρισα"

Λιβάγια: "Συγγνώμη, γι' αυτό δεν πανηγύρισα"

Ο Μάρκο Λιβάγια αποκάλυψε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ του, σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να έχει πάρει κιλά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κατάσταση στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στα γκολ στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη και μετά τη λήξη της αναμέτρησης προέβη σε δηλώσεις στη NOVA, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν και ακούγονται πως συμβαίνουν στο "στρατόπεδο" της Ένωσης.

Αρχικά, ο Κροάτης είπε: " Το σίγουρο είναι ότι θέλαμε τη νίκη. Ηταν πολύ σημαντικό και η νίκη όπως ήρθε δεν ήταν εύκολη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν παίζαμε καλά το τελευταίο διάστημα. Θέλαμε να μπούμε στο σωστό δρόμο και να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια."

Σχετικά με τον πανηγυρισμό του που ουσιαστικά δεν ήταν πανηγυρισμός, καθώς επέλεξε να πάει προς τις διαφημιστικές πινακίδες με σκυφτό το κεφάλι σχολίασε: " Με την εικόνα που έχω τον τελευταίο μήνα σκέφτηκα να μη το πανηγυρίσω. Ευτυχώς έκανα τη δουλειά μου."

Για το γεγονός πως μπήκε αλλαγή: " Ήμουν χαρούμενος και είχα διάθεση να μπω να βοηθήσω την ομάδα. Είχα την όρεξη. Σημαντικό ότι σκόραρα, αλλά πιο σημαντική είναι η νίκη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα."

Για τ' αποδυτήρια της ΑΕΚ: " Το ότι θα βγουν φήμες και διάφορα είναι λογικό. Για μένα μπορεί να πουν ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω! Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι όπως την προηγούμενη χρονιά, βγαίνουν αυτές τις φήμες."

Για το αν υπάρχει πίεση: " Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να… χαλάσει το παιχνίδι. Σκεφτόμουν ότι όλες οι ομάδες κάνουν… κοιλιά, ότι περνούν μία δύσκολη περίοδο."

Για την αποβολή με τη Βίντι: " Όταν έβλεπα την ομάδα και ήμουν μακριά δεν ένιωθα καθόλου καλά. Επίσης, όταν στο 66' είδα την δεύτερη κίτρινη και άφησα την ομάδα με 10 παίκτες ένιωσα ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής στον κόσμο."

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να επιστρέψει στο πρωτάθλημα: " Το σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Είμαστε 12 βαθμούς πίσω, αλλά έχει δρόμο. Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολη περίοδο. Εμάς κράτησε έναν μήνα. Θα δούμε πόσο θα κρατήσει και στις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε ως το τέλος."

Για το αν νιώθει ευθύνες: " Αισθάνομαι την ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση, τον κόσμο. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε πρωταθλήτρια και φέτος είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Έχω ευθύνη γι' αυτό..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ