ΑΕΚ

Λιβάγια: "Ο Μπονούτσι δεν... δέρνει πια"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ και στάθηκε στη σημασία της ισοπαλίας της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν, ενώ τις εντυπώσεις "έκλεψε" η ατάκα για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η ΑΕΚ, με άμυνα για σεμινάριο, αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τους "κιτρινόμαυρους" που τους καθιστά δεύτερο φαβορί, πίσω απ' τους "ροσονέρι" για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάρκο Λιβάγια που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της "μισητής" Ίντερ, μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ και ήταν ιδιαίτερα κεφάτος.

"Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε εδώ, τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην Μίλαν που πρέπει να νικήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε", τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο... νερατζούρο παρελθόν του:

"Δεν αισθάνομαι αυτό το ματς ως ντέρμπι, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία για να παίξω σε αυτό το ιστορικό στάδιο. Δεν θεωρώ ότι η Μίλαν έπαιξε άσχημα αλλά εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους".

Τέλος, παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί Serie A, λόγω των αρκετών συμπατριωτών του που αγωνίζονται εκεί και χαρακτήρισε φαβορί για το πρωτάθλημα την Νάπολι, ενώ "όλα τα λεφτά" ήταν η ατάκα του για τον Λεονάρντο Μπονούτσι:

"Μου φάνηκε πως δεν ήταν όπως στα τρία, τέσσερα πρώτα χρόνια, ήταν πεσμένη η απόδοσή του, δεν.... δέρνει πια".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ