ΑΕΚ

Λιβάγια: "Μοναδικό, συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια τόνισε πως ήταν κάτι το μοναδικό και το συγκλονιστικό αυτό που συνέβη στη φιέστα της ΑΕΚ, ενώ έκανε λόγο για την πιο ευτυχισμένη μέρα στην καριέρα του.

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, μίλησε στη "Live Sport" και μεταξύ άλλων τόνισε πως ήταν κάτι το μοναδικό και το συγκλονιστικό αυτό που συνέβη στη φιέστα της Ένωσης μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ έκανε λόγο για την πιο ευτυχισμένη μέρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γι' αυτό που έζησε στη φιέστα: "Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να πεις, δεν φτάνει για να περιγράψεις αυτό που ζήσαμε. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές. Αλλά αυτό που συνέβη μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν ανεπανάληπτο και μοναδικό. Με μία λέξη, συγκλονιστικό!"

Για τους πανηγυρισμούς του στο πούλμαν: "Βγήκε αυθόρμητα. Όχι μόνο σε μένα, σε όλους μας βγήκε. Ήταν τέτοια η ενέργεια του κόσμου, που από το γήπεδο κιόλας μας έστειλαν στον ουρανό".

Για τη διαδρομή ως τη Νέα Φιλαδέλφεια: "Μαγική! Τόσος κόσμος στον δρόμο για μας. Ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Μου χάρισαν μαγικές στιγμές που δεν μπορούν ποτέ να διαγραφούν από το μυαλό μου".

Για το αν είναι σημαντική στιγμή στην καριέρα του: "Σημαντική; Η κορυφαία και η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου είναι! Και ως ΑΕΚ είμαστε απόλυτα δίκαια πρωταθλητές Ελλάδας!".

Για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Στόχος δικός μας είναι πλέον ένας. Το νταμπλ! Γι' αυτό θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Για να δώσουμε μία ακόμα χαρά σε αυτόν τον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν εξαιρετική φέτος. Και μετά να γιορτάσουμε ξανά μαζί του όπως κάναμε και τώρα".

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στον τελικό: "Το ξέρω. Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μη συμβεί το παραμικρό. Να απολαύσει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο από δύο μεγάλες ομάδες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ