ΑΕΚ

Λιβάγια και νέος βοηθός του Χιμένεθ στο Κίελτσε

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για την Πολωνία και το Κίελτσε ταξιδεύουν αύριο (4/7) ο Κροάτης φορ, Μάρκο Λιβάγια, αλλά και ο νέος βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Μπενίτες Ουφάνο.

Οι αφίξεις στο Κίελτσε και στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ συνεχίζονται. Αύριο (4/7) αναμένεται να ταξιδέψουν για την Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθούν με την κιτρινόμαυρη αποστολή, τόσο ο Μάρκο Λιβάγια, όσο και ο νέος συνεργάτης του Χιμένεθ.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει νέο βοηθό, από την στιγμή που για οικογενειακούς λόγους ο Ζέσους Καλντερόν έφυγε από το τιμ. Και ο Χιμένεθ επέλεξε τον Φελίπε Μπενίτες Ουφάνο.

Είναι Ανδαλουσιάνος αλλά γεννημένος στο Παρίσι πριν από… 43 χρόνια, με θητεία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης και προπονητής σε μικρές ομάδες και από εκεί και πέρα υψηλές πανεπιστημιακές σπουδές ακόμα και στην ψυχολογία και στις Δημόσιες Σχέσεις.

Κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO (έχει το ανώτερο προπονητικό δίπλωμα της Ισπανίας που είναι ισότιμο του UEFA PRO) και από το 2012-17 είναι μόνιμος καθηγητής στο κέντρο σπουδών και έρευνας του ποδοσφαίρου της Ανδαλουσίας σε θέματα τεχνικής και τακτικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Ουφάνο ήταν η τελική επιλογή του Χιμένεθ, ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ