ΑΕΚ

Λιβάγια: "Για την ώρα μένω στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, μιλά στο Sport24.gr για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, το μέλλον του στην Ένωση και το ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τη Λαμία στη Φθιώτιδα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για τέταρτη διαδοχική σεζόν η Ένωση φθάνει στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης, για τρίτη διαδοχική συναντά σ' αυτή τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος Κροάτης φορ του Δικεφάλου, Μάρκο Λιβάγια, μίλησε στο Sport24.gr για τη "δίψα" που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κατακτήσουν το τρόπαιο, την αιγιματική ανάρτηση της συζύγου του και το μέλλον στους κιτρινόμαυρους ενόψει ενδιαφέροντος από την Αγγλία.

- Δύο χρονιές στην ΑΕΚ, δεύτερος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας...
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε γι' ακόμη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Περάσαμε μια σεζόν δύσκολη, αλλά ένας τίτλος αλλάζει τα πράγματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, η ΑΕΚ να μπορεί κάθε χρονιά να κερδίζει κι ένα τρόπαιο. Η ΑΕΚ χρειάζεται τους τίτλους κι έχουμε τα πάντα για να τον πάρουμε".

- Βλέπουμε έναν Μάρκο διαφορετικό προς το καλύτερο με τον Μανόλο Χιμένεθ ξανά; Το βλέπεις κι εσύ; "Μερικές φορές σου βγαίνει το ματς, μερικές όχι. Δεν εξαρτάται μόνο από σένα, εξαρτάται κι από τον αντίπαλο. Ήταν μια σεζόν που είχε και καλά και άσχημα ματς για την ομάδα".

- Ένας τίτλος κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί ν' αποτελεί και μία "απάντηση" στην ομάδα κόντρα στον άμεσο αντίπαλο της ΑΕΚ τις τελευταίες σεζόν;
"Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλός μας και θέλουμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο απέναντί του. Αλλά, δεν μπορείς να πεις από ένα ματς ποιος είναι ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο μομέντουμ από εμάς στο πρωτάθλημα. Έχουμε και τη θέληση και την ικανότητα να πάρουμε αυτό το Κύπελλο".

- Είναι ο μοναδικός στόχος της σεζόν που φθάνει στο τέλος της για την ΑΕΚ. Θεωρείς ότι έχει περισσότερη δίψα από τον ΠΑΟΚ γι' αυτόν τον τίτλο;
"Σίγουρα, ναι. Πριν από ένα χρόνο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δεν ήμασταν 100% εκεί στον τελικό του Κυπέλλου. Τώρα έχουμε περισσότερη δίψα για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Είναι κι ένα κίνητρο παραπάνω όχι μόνο για τη σεζόν, αλλά και για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν".

- Είδαμε και μία ανάρτηση της συζύγου σου στο Instagram με "Οδυσσέα" εσένα, "κωπηλάτες" τους Μελισσανίδη, Χιμένεθ, Λυμπερόπουλο και "σειρήνες" από Αγγλία...
"Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ και προετοιμάζομαι να κατακτήσω έναν ακόμη τίτλο με την ΑΕΚ".

- Υπάρχει ενδιαφέρον, όμως, από την Αγγλία;
"Για εμένα, δεν υπάρχει κάτι".

- Θα μείνεις στην ΑΕΚ;
"Ναι, για την ώρα ναι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ