ΑΕΚ

Λιβάγια: "Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (14/8) με τη Σέλτικ. Απόψε (12/08) έρχονται οι Σκωτσέζοι.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν από τους μπροστάρηδες της περσινής πορείας της ΑΕΚ στο Europa League. Επομένως ξέρει τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού, όπως αυτό της ρεβάνς με τη Σέλτικ την προσεχή Τρίτη (14/08, 21:00) στο ΟΑΚΑ. Επίσης έχει ζήσει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και έχει εισπράξει την ώθηση που δίνει στην ΑΕΚ. Γι αυτό και έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης, μέσω του επίσημου match program της ΠΑΕ για το ματς ε τους Σκωτσέζους.

"Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και για αυτό θα παλέψουμε ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό".

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ

Δυο ημέρες νωρίτερα και όχι την παραμονή του ματς όπως συμβαίνει συνήθως, φτάνει στην Ελλάδα η αποστολή της Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι "προσγειώνονται" απόψε (12/08) στο "Ελ. Βενιζέλος". Ωστόσο δεν θα προλάβουν να κάνουν δυο προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους. Προφανώς στο μυαλό τους έχουν περισσότερο να συνηθίσουν τη… ζέστη. Η Σέλτικ θα κάνει μόνο μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ αύριο (13/08) το βράδυ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έτσι τους θέλω"
"Φεύγουν" τα εισιτήρια για Σέλτικ
Πάει ξανά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ