ΑΕΚ

Λιβάγια: "Είμαι εξαιρετικά στην ΑΕΚ, μάχη για Κύπελλο και δεύτερη θέση"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην πατρίδα του για τους στόχους της ΑΕΚ, τόνισε πώς νιώθει ήρεμος στην Ένωση και επανέλαβε τη διάθεση για κατάκτηση των στόχων.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μάρκο Λιβάγια που είχε ως αποτέλεσμα να στείλει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στο " tportal" για την ηρεμία που που νιώθει στην Ένωση και τους στόχους της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν.


" Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχωμια συνέχειασε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης, έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα προσωπικό ρεκόρ όσον αφοράτα γκολτου πρωταθλήματος, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί παίζω ωςπαίκτης γραμμής και μεσοεπιθετικός, όχι κλασικός επιθετικός. Συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι, δεν επιβαρύνομαι με γκολ, αλλά όταν έρθουν με κάνουν χαρούμενο", σχολίασε ο Λιβάγια ενώ σε ερώτηση για το αν νιώθει ήρεμος στην ΑΕΚ όπου για πρώτη φορά αγωνίζεται για τις τρεις συνεχόμενες σεζόν σχολίασε: "Ναι, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Εδώ ξέρω τα πάντα, πώς λειτουργείη ομάδα,πώς πρέπει να παίζω,πότευπάρχει πίεση, ποιοι αγώνες είναι σημαντικοί".

Για το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν: "Την επόμενη σεζόν σίγουρα γιατί έχω ακόμα συμβόλαιο. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ ικανοποιημένος, όλα είναι εξαιρετικά, η τέταρτη σεζόν μου σύντομα θα ξεκινήσει".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: " Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γιατί μετά από μια κακή αρχή τώρα παλεύουμε για το Κύπελλο αλλάκαι τη δεύτερη θέση, δηλαδή αυτή που οδηγεί στο Champions League. Έχουμε ακόμηεπτάσκληρά παιχνίδια γιατί ο καθένας μπορεί να νικήσειτον οποιονδήποτε. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση,επειδή ο στόχος του τίτλου δεν είναι εφικτός, οπότε ας κερδίσουμετην έξοδο μας στοChampions League. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τώρα είμαστε ισόβαθμοί με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε εναντίοντουσε δύο αγωνιστικές οπότε θα δούμε".

Για τη ζωή στην Αθήνα και την απόδοσή του: " Είμαι από τη θάλασσα (σ.σ. γέλια). Έτσι, όταν φορτίζω τις μπαταρίες μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι φυσιολογικό να παίζω καλά. Αστειεύομαι, γιατί πιστεύω ότι έχω παίξει καλά όλη αυτή τη σεζόν. Και το πιο σημαντικό, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε έχω περισσότερες ευκαιρίεςστα επόμενα ματςνα το αποδείξω".

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ και την περίοδο της διακοπής λόγω κορωνοϊού: " Ήταν ένα μικρό πρόβλημα γιατί δενπαίζαμε παιχνίδια, νομίζω ότι εκμεταλλευτήκαμε στο έπακροτη διακοπή. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με πριν από τη διακοπή. Ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, αλλά τώρα όλαμπαίνουν στη θέση τους".

Για τις αναμετρήσεις που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών: " Στην αρχή της σεζόν, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, παίξαμε χωρίς οπαδούς γιατί ήμασταν τιμωρημένοι. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα. Ειδικά ότανγνωρίζειςότι οι αντίπαλοισουέχουν υποστήριξη από τον κόσμο τους. Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο δεντακαταφέραμε στο Europa League. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε με μια ήττα στο πρωτάθλημα εναντίον της Ξάνθης, δεν είχαμε καλή απόδοση, και αυτό το ξεκίνημα μας κόστισε το πρωτάθλημα. Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει τη δουλειά και ότι έχουμε προχωρήσειμπροστάμε αυτόν".

Για την Εθνική Κροατίας και το ενδεχόμενο να κληθεί από τον Ζλάτκο Ντάλιτς: " Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι. Πολλά είναι ακόμαάγνωστα λόγω της όλης κατάστασης γύρω από τον κορονοϊό. Εννοείται πως θέλω να είμαι στις επιλογές αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε με τις εθνικές μετά πρέπει να αποδείξω στο γήπεδοκαι ο προπονητής είναι αυτός που θα αξιολογήσειποιος μπορεί να βοηθήσει. Έτσι,πάωκάθε εβδομάδαχωρίς πίεση, από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να τελειώσουμε πρώτα αυτή τη σεζόν. Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μέχρι τοEuroκαι πολλά μπορούν να αλλάξουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΑΕΚ να δώσει το χρήμα που πρέπει στον Λιβάγια

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ