ΑΕΚ

Λιβάγια: "Δεν μας αγχώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι στον ένα βαθμό"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Ο σκόρερ της ισοφάρισης στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, υποστήριξε ότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν αγχώνονται από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του έχει πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Συναρπαστική είναι η μάχη στην κορυφή της Super League Σουρωτή με τον Ολυμπιακό να έχει πλησιάσει στον ένα βαθμό την ΑΕΚ, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Ένωσης (1-1) με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", Μάρκο Λιβάγια, δεν αγχώνεται ιδιαίτερα γι' αυτό.

"Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά όταν τρως στο 10' είναι δύσκολο. Κάναμε τη μέγιστη προσπάθεια και είμαστε ικανοποιημένοι. Προσπαθώ σε κάθε ματς να σκοράρω. Δεν μας αγχώνει ότι ο Ολυμπιακό είναι στον ένα βαθμό. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Βέβαια πιο δίκαιο θα ήταν να είχαμε κερδίσει, αν δεν είχαμε δεχθεί αυτό το γκολ νωρίς, αλλά και ο ένας βαθμός είναι θετικός, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση".

Για το εάν θέλει να μείνει είπε: "Είμαι χαρούμενος, θα ήθελα να παραμείνω εδώ, αλλά αυτό εξαρτάται από την ομάδα και τον πρόεδρο", υποστήριξε ο Μάρκο Λιβάγια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ