ΑΕΚ

Λέει "ναι" σε φορ ο Πογέτ

Λέει "ναι" σε φορ ο Πογέτ
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ήδη διαπιστώσει την ανάγκη ενίσχυσης στην θέση του σέντερ φορ ακόμα και τον Γενάρη. Προτάθηκε και εξετάζεται προσεκτικά η περίπτωση του Λένι Κουεκέ.

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να μην ήθελε να ανοίξει την κουβέντα για την ενίσχυση της ΑΕΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πριν περάσει από το μικροσκόπιο του το υλικό που διαθέτει η ομάδα. Μπορεί ακόμα και μετά το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό να έκλεισε την σχετική συζήτησε, ζητώντας… υπομονή.

Όμως το κενό στην θέση του επιθετικού, είναι για τον Πογέτ ηλίου φαεινότερο. Και πλέον και ο Ουρουγουανός τεχνικός βλέπει την ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε ο Πογέτ πρώτα «τσέκαρε» το υλικό που είχε στα χέρια του. Τον Μακόλεϊ Κρισάντους τον είδε εν δράσει βασικό στο ντέρμπι της Λεωφόρου και για μισό ημίχρονο στο ματς με τον Αστέρα. Και κατέληξε να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κάτι που αποτελεί ένα σαφές μήνυμα για την εικόνα που έχει σχηματίσει πλέον ο Πογέτ για τον Κρισάντους.

Επομένως ο Ουρουγουανός δεν θέλει να πορευτεί μέχρι και το φινάλε της σεζόν μόνο με τον Τζεμπούρ και τον Αραβίδη για τις θέσεις του σέντερ φορ. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχει ακόμα καν καταλήξει αν θέλει να μονιμοποιήσει σχήμα μ’ έναν φορ ή με δυο ή και αν θέλει να αξιοποιήσει τον «Άραβα» και σ’ άλλη θέση.

Η περίπτωση Κουεκέ

Στην ΑΕΚ ήδη ψάχνονται στην αγορά για σέντερ φορ. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και που εξετάζεται πολύ σοβαρά, είναι αυτή του Λένι Κουεκέ. Πρόκειται για έναν θηριώδη διεθνή Καμερουνέζο φορ που είναι 28 χρονών και που τα τελευταία 2,5 χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία με την φανέλα της Ρίζεσπορ. Τις δυο πρώτες του σεζόν σε 66 συμμετοχές, είχε πετύχει 31 γκολ.

Ενώ φέτος σε 13 παρουσίες, έχει σκοράρει οκτώ φορές. Ωστόσο ο Κουεκέ παρουσιάζει τάσεις φυγής από την Τουρκία και ψάχνεται. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, το Sport24 είχε αποκαλύψει πως η ΑΕΚ κινείται υπό άκρα μυστικότητα, για μια περίπτωση επιθετικού, που υπάρχει η προοπτική να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη. Και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον Καμερουνέζο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ