ΑΕΚ

Λάτσι: Ώρα άφιξης 14:35

Λάτσι: Ώρα άφιξης 14:35

Ο Ζίγκα Λάτσι προσγειώνεται στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 14:35 το μεσημέρι της Πέμπτης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μπαίνει στην 5άδα των στόπερ με το κόστος της απόκτησής του να φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Ο Ζίγκα Λάτσι έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1, 14:35) συνοδευόμενος από τους γονείς του (δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 18) προκειμένου να περάσει από εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να μεταβεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να ανακοινωθεί από τους "κιτρινόμαυρους".

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από το απόγευμα της Τετάρτης, πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ από τη Σλοβενία που αγωνίζεται στη Μούρα. Τη φετινή σεζόν ο Λάτσι έχει κάνει πέντε συμμετοχές με τη Μούρα, τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στα προκριματικά του Europa League. Είναι παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν ομάδες από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα, παίρνοντας την υπογραφή του.

Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Λάτσι. Ο Ίλια Ίβιτς τον παρακολουθούσε καιρό άλλωστε και έχει λάβει πολύ θετικές εντυπώσεις, ενώ άποψη έχει σχηματίσει και ο Καρέρα, ο οποίος συμφωνεί ότι ο μικρός είναι έτοιμος να μπει και να παίξει, καταλαμβάνοντας μια θέση στην 5άδα των στόπερ της ομάδας. Πρόκειται άλλωστε για έναν εγκεφαλικό παίκτη, που έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και εμπνέει εμπιστοσύνη, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το κόστος της μεταγραφής, αυτό θα φτάσει τις 500.000 ευρώ, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή της Μούρα, η αμοιβή του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, αλλά και η αμοιβή του 17χρονου αμυντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Πήρε τον Λάτσι

Σιμάνσκι: Κρύο αίμα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ