ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος σε Κότνικ: "Άσε και τίποτα να μπει"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
Λαμπρόπουλος, Κότνικ ICON

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε την ατάκα του στον Μάτιτς Κότνικ, λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, πάει στον Μάτιτς Κότνικ και κάτι του λέει. Μιλώντας αργότερα στη Nova, αποκάλυψε την ατάκα του:

"Είπα στον Κότνικ «άσε και τίποτα να μπει»". Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έκανε εξαιρετικό ματς και αυτό το αναγνώρισε ο Λαμπρόπουλος, που σχολίασε: "Είχαμε πίστη για αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε το εύκολο γκολ στα τελευταία ματς. Ξέραμε πως έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν σήμερα, πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

Σκοράραμε και περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα και περιμένουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας μετά τη Μίλαν και πιστεύω πως θα είμαστε πρώτοι στη διακοπή. Αν είχαμε κερδίσει την Ξάνθη που χάσαμε πολλές ευκαιρίες μπορεί να είχαμε μια διαφορά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, πρέπει να περνάμε από έδρες όπως η Νέα Σμύρνη και θα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για τον τραυματισμό του Μάνταλου:

"Και ο πρόεδρος και οι παίκτες και τα άτομα γύρω από την ομάδα, είμαστε πολύ δεμένοι, αλλά δυστυχώς σε τέσσερα χρόνια είναι το τρίτο τέτοιο κρούσμα. Θα είμαι δίπλα στον Πέτρο σε ό,τι χρειαστεί, του εύχομαι περαστικά και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει ακόμα καλύτερος.

Είχε μπροστά του το Μουντιάλ, την Ευρώπη με την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα που διεκδικούμε. Ξέρω πως είναι να θες να βοηθήσει και να μην μπορείς. Είναι ψυχοφθόρο το ότι η αποθεραπεία δεν γίνεται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι ο αρχηγός μας, θα είμαστε όλοι δίπλα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή στις νίκες με Αραούχο για την ΑΕΚ, 1-0 τον Πανιώνιο
Φόβοι για ρήξη χιαστού στον Μάνταλο, ανανεώνεται το συμβόλαιο του
Εικόνες από τον τραυματισμό του Μάνταλου
Μπακασέτας: "Σημαντική νίκη που περνάει σε δεύτερη μοίρα"
Χιμένεθ: "Όλες οι νίκες αφιερωμένες στον Μάνταλο"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ