ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε πως δεν τελείωσε το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, ύστερα απ' την γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού απομένουν ακόμα 15 αγωνιστικές. Τι δήλωσε ο Έλντερ Λόπες.

Η ΑΕΚ "κόλλησε" στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πιθανότατα έχασε την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα, αφού σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα θα κερδίσει τον άτυπο τίτλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε πως δεν τελείωσε το πρωτάθλημα λόγω ενός αρνητικού αποτελέσματος, ενώ έθεσε ως στόχο τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό.

"Δεν νομίζω πως υπήρχε πίεση για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Είναι ένας άτυπος τίτλος, το θέλαμε περισσότερο για μας και τη χρονιά που έχουμε κάνει. Ο αντίπαλος δεν βοήθησε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έκανε καθυστερήσεις σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό γίνεται με τις μικρότερες ομάδες στο ΟΑΚΑ. Δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας αλλά δεν πειράζει θα τους πάρουμε αλλού.

Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, υπάρχουν ακόμα 15 αγωνιστικές. Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό για αρχή και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΛΟΠΕΣ: "ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ"

Απ' την πλευρά του, ο Έλντερ Λόπες τόνισε: "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, το πρόβλημα ήταν πως δεν τις τελειώναμε. Όταν βλέπεις πως το γκολ δεν μπαίνει, το πράγμα γίνεται πιο δύσκολο. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και να είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Θα δούμε τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα μπούμε δυναμικά στο δεύτερο γύρο. Όταν υπάρχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, συνηθίζουμε να δίνουμε μια καλή απάντηση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ