ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Από τις μεγαλύτερες προκρίσεις που έχουμε πάρει"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την πρόκριση της ΑΕΚ στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League χαρακτηρίζοντας την ως από τις μεγαλύτερες των κιτρινόμαυρων.

Στα play offs του Champions League προκρίθηκε η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Σέλτικ. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτήρισε την ομάδα από τη Σκωτία ως την πιο δύσκολη που έχουν αντιμετωπίσει οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό που το πιο πιθανό είναι να περάσει αύριο. Να μαζέψουμε βαθμούς, δεν γίνεται να δίνουμε όλοι τόσους προκριματικό.

Έχουμε δουλέψει τις αδυναμίες μας, όπως και τα στημένα, βγήκε σήμερα το πλάνο με τα στημένα, ήμασταν τυχεροί. Πρέπει να είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η Σέλτικ, στα πέντε χρόνια που είμαι εδώ. Είχε ρυθμό, μας έκλεισε στην περιοχή μας μέσα στο ΟΑΚΑ. Παίζει 20 χρόνια σερί στην Ευρώπη. Είναι από τις μεγαλύτερες προκρίσεις που έχουμε πάρει.

Πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε με ομάδες που θα μας πιέζουν ψηλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε ακόμα καλύτερα".

Για τη Βιντεότον: "Έχουμε πλέον δύο ματς στα πόδια μας, τις μεγαλύτερες ήττες μας τις έχουμε υποστεί από μικρότερες ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%".

Για τα 12 σερί ευρωπαϊκά ματς που η ΑΕΚ είναι αήττητη: "Μακάρι να το σπάσουμε, δεν έχουμε ταβάνι. Μετά την ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα χαρακτήρα που τον ζηλεύουν πολλές ομάδες και μακάρι να τον διατηρήσουμε για να μπούμε στους ομίλους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ