ΑΕΚ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Ριέκα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ με τη Ριέκα, στο ΟΑΚΑ (23/11, 22:05), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος της ΑΕΚ, το παιχνίδι με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ στις 23 Νοεμβρίου, είναι περίπου σαν τελικός. Με νίκη η Ένωση εξασφαλίζει την πρόκριση, πριν καν χρειαστεί να πάει στην τελευταία αγωνιστική.

Επομένως χρειάζεται και τον κόσμο στο πλευρό της. Γι αυτό και ήδη από σήμερα (13/11), έχει ανοίξει πρώτα «ηλεκτρονικά», η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους Κροάτες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE, ΑΕΚ-Rijeka την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22:05 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ηλεκτρονική πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων), γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 20:30.

Η ηλεκτρονική πώληση (internet) αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 9, 11, 13, 17, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Πέμπτη 16/11 έως και την Τετάρτη 22/11 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό ΜΟΝΟ την Κυριακή 19/11).

Την Πέμπτη 23/11, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 18:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 18:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

Θύρες 1, 15, 17, 19, 35 : 5€(περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15)

Θύρες 3, 21 : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρα 23 : 15€ – DEALS FOR U – με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός

Θύρα 9 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

-Για τον ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Ριέκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, όμως οι φίλαθλοι που θέλουν να την προμηθευτούν για τις μελλοντικές αγορές εισιτηρίων θα μπορούν να το κάνουν είτε από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής είτε μέσω internet από το site της www.aek.grείτε από τα καταστήματα Γερμανός.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

-Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ